sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Koulukiireitä ja kakkua..

Tämä vuosi on alkanut lähinnä koulunkäynnillä ja  kaikella uudella..

Koulussa on ollut melko rankka, mutta kivaa! :) Meillä on menossa hohun jakso eli hoito ja huolenpito, joka on haastava mutta kuitenkin yllättävän mielenkiintoinen koonaisuus! Tällä viikolla ollaan leikitty neuloilla, pistetty nukkea (toisiamme piikitellään vähän myöhemmin) ja leikelty hirven vasan sydäntä.. Tai opettaja leikkasi ja me seurasimme vierestä (lähes nenä kiinni sydämessä). Ai, ja harjoteltiinhan me vielä sängyn petaamista ja sänkypesua.


Alunperin minua rehellisesti kauhistutti tämä hohu, mutta eipä se onneksi ollut kuin ennakkoluuloa :) Tenttejä ja tehtäviä kyllä riittää toisensa perään, mutta kai niistäkin selvitään?!

On meillä koulunkäynnin lisäksi "juhlittu" karvanaaman ja minun synttäreitä suolaisilla ja makeilla herkuilla.. Karvis sai jo vuoden pyytämäänsä valkosuklaa-daimkakkua sekä pinaattipekonipiirakkaa (tosin tätä pinaattia ei kyllä hinkunut piirakkaansa :D Sai sitä silti, kera pekonin. Oma ohje, laitan joskus toisella kertaa..). Miuta juhlittiin tilatulla (!!eikä ollut edes siskolta tilattu..) rinrenssakakulla ja omakutoisella voikkuleipäkaakulla. Synttäri-iltana vielä juustoja ja liian myöhäistä valvomista :) Kyllä tällä jaksaa taas hetken..


Ei kommentteja: