perjantai 24. helmikuuta 2012

Hyppy tuntemattomaan


 Pitkän harkinnan ja vatuloinnin jälkeen sain vihdoin aloitettua ihan ikioman blogini :) Suurin haaste koko hommassa on ollut tää ulkoasun miettiminen ja "rakentaminen". Ehkä tää tästä!
 
Tänään onkin ollut puuhakas päivä meidän perheessä. Aamulla rynnättiin kuopuksen 11kk neuvolaan, neiti oli kasvanut hyvin! Välillä oli jo neuvolalla/lääkärillä huoli kasvun hitaudesta (kauhalla ei voi ottaa kun lusikalla on annettu! Mie olen nimittäin Lyhyt.), mutta nyt taitaa olla nekin "huolet" ohi :) Siihen päälle kauppareissua ryysiksessä (miten kaupat olikaan niin täynnä pe aamuna?!), kirppiksiä ja kävelyä päiväunien päälle. Illasta vielä siskon synttärikakun leipomista, ja kunnon tortilla-ateria! :) Ja, tää siis oli puuhakas päivä perjantaiksi, joka on usein palautumista vkon pitkistä päivistä..

Lupasin siskolle synttärilahjaksi kakun kun iski niin pahasti taas leipomiskärpänen, eikä meillä mene niin paljoa makeeta kun mieleni halajaisi tehdä :) No, siskohan on siis leipuri ja tekee välillä kakkuja tilauksesta. Hetken jo mietin tuliko haukattua liian iso palanen, mutta onneksi sisko on kannustava ja ei niin kriittinen (paitsi omille jutuilleen, sukua siis ollaan!). Tortusta tulee suklainen kakku suklaisella pohjalla.. Ihan kaikki palaset ei vielä ole loksahtaneet kohdalleen, mutta onhan tässä vielä aikaa sunnuntaihin ;) Koristeet tulee sokerimassasta (ihan vaan valmiista Dr. Oetkerista. Kelvanneen pelkkiin koristeisiin!). Lopputulokseen palaillaan myöhemmin..

Illasta piti vielä supernälkäisenä vääntää tortilloja itse. Ja, kyllähän ne vaan ne kaupan valmiit lättyset pesivät! :) Ohje Voisilmäpeliä-blogista..


Unia!

Ei kommentteja: