torstai 28. maaliskuuta 2013

Sairastelua

Äh, taas meillä sairastellaan! Ja tietysti juuri pyhinä sekä ennen 6vkon työssäoppimisrupeamaa. Eilen piti hakea Otso kesken päivän hoidosta kun tuli kipeäksi.. Aamulla jo valitti jalkojen ja käsien olevan kipeinä, mutta hoitoon mentiin kuitenkin kun kuumetta ei ollut ja poika jaksoi ihan hyvin. Aavistelin kyllä näin käyvän!

Tänään meni Aippu yksin päikkäriin kun Otso lähti mummolaan sairastamaan, jonne poika olisi tahtonut mukaan yllättäen myös siskonsa. Päikkäri on siis heidän varahoitopaikka ja tyttö oli siellä ensimmäistä kertaa yksin. Eniten taisi jännittää äitiä ;) Hih! Lapsista Aino on kuitenkin se sopeutuvampi. Omalle hoitotätille sattui haaveri ja on saikulla, joten lapset menevät päikkäriin myös ensi viikolla. Ihan kivaa harjoitusta tulevaisuutta ajatellen, koska toiveissa olisi saada heidät päiväkotiin eri ryhmiin syksystä.. Mutta katellaan! Niin, ja pitihän minun kanaemon tyyliin laittaa päikkäriin päivällä viestiä miten heillä oli mennyt :D Hyvin, neiti oli touhottanut normaaliin riehakkaaseen tyyliinsä ja leikkinyt muiden lasten kanssa. Ihanaa! No, sen vastapainoksi oli illalla aivan rättipoikkiväsynyt ja kiukkusi minkä ehti.. Ei niin ihanaa!

Mukulat kuitenkin ehtivät askarrella tiistaina ihanat munat :) Kantoivat niitä niin onnellisena kotimatkan, hassut! Olen edelleen ihan hupsuna noihin lasten askarteluihin. Ovathan ne ihania muistoja! Ja paljon kivempiä koristeita kuin kaupasta ostetut muovirimpulat..


Ei kommentteja: