perjantai 24. toukokuuta 2013

Keraamiikkahääpäivä kera nachopitsan

Eilinen vesisadeilta sopi mainiosti rrromanttiseen nachopitsailtaan! Oli nimittäin hääpäivä nro. 4 eli ilmeisestikin keramiikkahääpäivä. :)

Ostin armaalle aviomiehelleni chili-ja grillauskirjat. Hän kun tykkää hurjasti chiliruoista ja onhan hän meidän perheen grillimestari :) Miun taidot riittävät juuri makkaroiden grillaamiseen ;) Minä sain tennarit viime viikonloppuna ja oikeastaan jo jouluna kun sain kihlasormuksen tilalle uuden rinkulan! Ai, ja sainhan minä anopin (en muuten oikeasti käytä koskaan termiä anoppi) valitsemat ja hakemat kukat :) Hiukan huvitti!

Teimme illalliseksi nachopitsaa tai miksi kukakin sitä kutsuu :) Meillä se on jäänyt pitsaksi lasten tätin kautta.. Mieletöntä se on jokatapauksessa! Eipä tarvinnut hötkytä mihinkään, eikä hankkia lastenvahtia. Mikään ei vedä vertoja sohvalla syödylle hyvälle ruualle kun ei tarvitse välittää siitä mitä on päällä tai kuinka paljon sotkee ;) Siis minähän en sotke.. Hah!


Mutta..

Meidän hääpäivän nachot

400g jauhelihaa
1rkl Fajita season mausteseosta (tai pussillinen kaupan tacomausteseosta)
2-3rkl tomaattipyreetä
n. 1rkl ketsuppia
n. 300g nachoja
Purkillinen tomaattisalsaa
Purkillinen juustodippiä
jalapenoja
n.1 dl juustraastetta

Lisukkeeksi laitettiin smetanaa ja salaattia. Välillä guacamolea tai avokadoa.
Jauheliha paistetaan ja joukkoon mausteseos sekä tomaattipyre+ketsuppi. Nachot pellille ja päälle jauhelija, soosit, jalapenot sekä juustoraaste. Uuniin 225 °C n. 5-8 minuuttia.

Nauti <3

Ei kommentteja: