tiistai 9. heinäkuuta 2013

Arkirakkautta

Pikkasen mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä.. Niistä syntyi meidän kahden keskinen arkirakkausilta :) Päivä puuhattiin kiireisinä mitä puuhattiin ja illalla potkaisin armaan aviopuolisoni portaille istumaan siksi aikaa kun viimeistelin iltapalasen. Lopussa alkoi kuulemma jo tulla hiukan kylmä, mutta kuka käski lähteä ilman housuja?! ;) 

Idea oli hautunut mielessä jo muutaman päivän, mutta viilonloppu oli sellaista haipakkaa ettei mitään kyllä ehtinyt, saati sitten jaksanut toteuttaa. Ja toisaalta, lomalaisena maanantaikin on mainio päivä pieneen herkutteluun ja yhdessä olemiseen ilman kiireitä tai päälle painavaa kelloa! Samalla oli kuva pelata Pitkästä aikaa lautapelejä tai no tarkemmin sanottuna yhtä. Inkan aarre oli joskus ennen Aikun syntymää yksi lemppari nopsaan pelattavista peleistä ja viime kerrasta oli muuten ehtinyt kulua aikaa! Pitäisi järkäillä näitä useammin. :)

Olen ihan järkyttävä makeahiiri, mutta nyt on alkanut tapahtumaan pientä muutosta koska suolaiset herkut ovat alkaneet ajaa ohi. Jee! Ja toisaalta, kaikki hyvä (oli sitten suolaista tai makeaa) menee aina :D Niinpä oli kiva panostaa suolaiseen puoleen! Leipomisinspiraatio on muutenkin vähän kateissa. Mihin lie häipynyt.

Iltapalasen aiheena oli kai tomaattia siulle, tomaattia miulle, koska sitä löytyi 2/3 tarjoilusta ja vielä pääosassa. Löysin tapaksia googletellessani kivan idean, nuo tomaatit basilikalla ja mozzarellalla :) Lisäksi vielä brushettoja ja jonkun näkönen juustotapaslautanen. 


Mutta basilika-tomaattiveneet tein..

kourallinen miniluumutomaatteja (tai isompia luumutomskuja)
pieniä (tai isompia) basilikanlehtiä
mozzarellaa
pippuria
oliiviöljyä
balsamikoa

Halkaise tomaatit ja kauho siemenet veks. Tuikkaa puolikkaisiin basilikat ja päälle nökäre mozzarellaa. Vielä pienet pippurit, oliiviöljyt ja balsamikot päälle.


Laura

Ei kommentteja: