keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Terkkuja rannalta!

Lämpömittari näytti jo kasilta +23 astetta. Niinpä pakattiin romut autoon ja hurruuteltiin rannalle "viilentymään". Muksuilla oli ihanaa ämpäreineen vedessä loiskutellen. Vesi viilensikin kivasti, varsinkin kun sitä sai niskaansa ämpäristä osaamatta odottaa sitä :D Kyllähän nuo muksut olisivat viihtyneet pidempääkin kuin pelkän aamupäivän :) Kovin yllättävää!




Lapset osaavat leikkiä nätisti rannalla, eikä tarvitse pelätä (vielä) että syöksyisivät liian syvälle suinpäin. Napa on tainnut olla molemmilla maksmi mihin yksin uskaltavat mennä :) Minä siis sain nauttia varjossa kesäaamusta ja lukea kirjaa.. Tällä hetkellä luen Eve Hietamiehen Tarhapäivää, uudelleen :) Nuo Yösyöttö ja Tarhapäivä ovat loistavia hellepäivien lukemisia!


Tykkään kesästä, ehkä eniten loman takia :D Tästä helteestä en niin välitä kun mitenkään perin ei oikein ole hyvä ja ollaan lasten kanssa sellaisia albiinoja että kärähdetään heti ensisäteistä. Ei kiva! Mutta pitäisi ehkä muistaa ettei Suomen kesät kovin kauan kestä.. ;)

Ei kommentteja: