maanantai 18. marraskuuta 2013

Kietaisubody kavereineen

Lapsille syntyi muutama viikko sitten uusi, pieni serkku. Piti kokeilla kuinka luonnistuu kietaisubodyn ompelu.. Ja empä sitten tajunnut, ennenkuin oli "liian myöhäistä", jotta uusimmassa Ottobrelehdessä (6/2013) olisi ollut valmiit kaavat. No, nytpä nyhjäsin kaavat Aikun nuken vaatteesta (Lindexin body) :) Voitolle kaikista vaikeuksista huolimatta kuitenkin pääsin!

Keltainen luomu Leijonajersey oli todella helppo ommella ja mielettömän pehmeätä. Kangas on ostettu jo aikoja sitten Ikasyriltä, jolloin siitä Piti tulla Aikulle tunikoita mutta jäi vain tekemättä. Väristä en ollut aivan varma, mutta valkoista en tahtonut, eikä pojalle tarvitse aina olla sinistäkään! Vähän aurinkoa pimeään marraskuuhun :) Sininen Lillestoffin Airballoon kangas on niin ikään luomua ja ostettu Royalkestoilta. Resorit jotain kätköjen aarteita! Ai, ja sinisen bodyn keltainen pilkkukangas Eurokankaasta.Bodyja ommellessa tuli testattua myös neppien naputtelua.. Olen vältellyt sitä tähän asti sujuvasti ;) Vaikka nyt en alkuunkaan ymmärrä miksi, koska eihän se niin vaikeaa ollut! Meidän kylän ompelukaupassa yhden siellä laitetun nepin hinta olisi ollut 1,50e joten oli motivaatiota opetella :D Tosin, siniseen bodyyn hikoili nepit siskokulta.

Housujen kangas on ostettu jo vuosia sitten, eikä kyllä ollenkaan muistikuvia että mistä :) Kaavat Ottobestä (1/2012), pienennettynä koosta 50. Kaikki vaatteet ovat kokoa 44, kauhean pikkuruisia!


Ei kommentteja: