perjantai 15. marraskuuta 2013

Poppareita!

Leffailta lasten kanssa! Vuorossa oli Rio :) Otso tykkäsi, Aikku on niin kaavoihinsa kangistunut että tahtoisi aina katsoa samoja elokuvia, joita kukaan muu ei enään jaksa! Leffaevääksi piti saada jotain pientä, koska siis elokuvia katsellessa ON oltava syömistä ;) Meillä ei lapset kauheasti karkkia saa, eikä sipsejä tehnyt mieli, joten ei muuta kuin Punnitse&Säästä-kaupan maissijyvälaarille ja kattila tulelle! Aivan liian harvoin muistaa tämän herkun :) 


Yritin olla kätevä emäntä ja tehdä kerrankin popparit voihin. No, Oikea voi oli päässyt loppumaan, mikä on sinänsä outoa kun en muuta käytä.. Mutta yritin olla nokkela ja korvata voin Oivariinin vähärasvaisemmalla, mutta voin kertoa että ei kannata kokeilla, ei toiminut ainakaan meillä :) Onneksi öljyllä onnistui hyvin, mutta juuri kun olisin kaivannut sitä voin makua! Harmillista. Ompa ainakin syy poksautella pian uudestaan!

Ompa muuten poppareiden "terveysvaikutuksistakin" tehty tutkimus :) Nyt vaan kattilat tulille ja paukuttelemaan! Pitäisikö kokeilla niiden maustamista muullakin kuin suolalla?!

Ei kommentteja: