maanantai 6. tammikuuta 2014

Merirosvoja ja remonttihaaveita


Harvoin se iskee.. Nimittäin remonttivimma! Ainahan sitä on haaveita, varsinkin tämän vanhan rintamamiestalon suhteen, mutta tällä kertaa vimma kohdistuu Ainon joulupukilta saamaan nukkekotiin :) Talo on ihana, mutta sisältä valkoinen, ja oikein huutaa väriä! Vielä on mietinnän alla mitä seinille tekisi, maalaisiko vai tapetoisiko. Vai kenties molempia?! :) Lattiat saavat mitä luultavimmin lautaverhoilun!


Parit (eli aika monet) verhot pitäisi surauttaa, talossa riittää ikkunoita. Muutamia mattoja olen virkannut jo valmiiksi, samoin koreja. Katsotaan mitä kaikkea muuta talossa asusteleva kettuperhe tarvitsee :)


Tuolla alhaalla leikkijä pitää autopesulaa ja kaipa se toimii samalla autotallinakin perheen menopelille.

Talon mukana tulleet huonekalut eivät miellytä minun silmääni, mutta menevät tuon touhottajan leikeissä jonkin aikaa mainiosti. Eikä tuholaiselle vielä kannata mitään kovin särkyvää tai pientä antaa rikottavaksi ja hävitettäväksi. Niiden aika on hiukan myöhemmin :) Tai niin ajattelen nyt, katsotaan mitä tuleman pitää ;) 

Aino sai myös Sylvanian Families Vaahteramökin (Sycamore Cottage), mutta sen mukana tullut suklaapupu muutti kettujen luokse isoon taloon. Mökki jäi siis tyhjäksi (höh!) ja sen valtasivat ”hurrjat, mutta kuitenkin vähän kiltit” merirosvot, jotka näyttävät kotiutuneen yllättävän hyvin. Yläkerrassa on mukava nukkua pehmeässä petissä ja säilyttää aarretta sen alla.  Ehkä merten kauhutkin tarvitsevat pientä naisellista kosketusta kotiinsa, vaikka kivojen pitsiverhojen merkeissä ;) Mie vaan Rakastan näitä Sylvanian ötököitä:) Ja ne kyllä sopivat hyvin pienten leikkeihin (no pienimmät tilpehöörit oottavat vielä hetken varmassa säilössä)! Eikä näitä voi olla hankkimatta lisää.. ;)

Ei kommentteja: