torstai 20. joulukuuta 2012

Joulu tulee.. se on fakta! Mutta minä en jaksa asiasta ottaa ressiä, koska tulee se ilmankin ja vielä paaljon mukavammin näin :) On meillä kuitenkin tehty jouluvalmisteluja.. Lapset olivat taas askarrelleet hoidossa ihania koristeita, äitin sydän pakahtuu taas vaihteeksi! <3


Tiistaisen päikkärikotimatkan jälkeen kuulin tähän aamun asti rankutusta siitä milloin siivotaan :D Satuin mainitsemaan heille tiistaina että pitäisi siivota ja lapset innostuivatkin kovasti, jopa kiistelyyn asti.. Onkohan ne miun lapsia!? Tuo into siivoukseen ei nimittäin ole minulta perittyä :D Hah! No, tänä aamuna muksut husivat onnellisina hetken pölyrättien kanssa.. Pitää vissiin iskeä moppi joku kerta kouraan, keppihevosta on nimittäin käytetty ahkerasti lastenhuoneen lattioiden pesuun!

Leipomisintoni on edelleen jossain kateissa.. Hassu tunne, kun aikaisemmin olen leiponut jokaisiin kisanristiäisiin ja nyt ei millään meinasi löytyä motivaatiota! Tänään sitä intoa keittiössä kuitenkin riitti, joissain muissa kuin miussa kuitenkin. Leivottiin nimittäin lasten kanssa pipareita.. Taikina vain oli jostain syystä todella löysää ja piparien käsittely vähän vaikeata, mutta se ei lapsien intoa haitannut ;) Painoivatkin hienosti muoteilla pipareita, harjoittelivat hoidossa jo viime viikolla.. Eilen Otso halusi auttaa piirakoiden paistossa (joku mielenhäiriö kun niitäkin piti vääntää!), ja leipoikin kokonaista yhden piirakan :D Taisi kylään tullut isäni viedä mielenkiinnon!


Neljä yötä jouluun on..

Ei kommentteja: