keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Jouluinen kalenteri

On jäänyt kirjoittelu aika vähälle.. Koulussa on ollut kiireistä, ja tulee olemaankin koko tulevan kevään, koulun lisäksi puhaltavat uudet tuulet mutta niistä lisää vasta keväämmällä :) Tänään käytiin palolaitoksen pihalla paitsi katsomassa palomiehiä, myös harjoittelemassa alkusammutusta. Kivaa!

Olen minä tässä hiljaisuuden aikana saanut jotakin tehtyäkin, nimittäin tuon meidän joulukalenterin ja ihan ajallaan :) Olin ajatellut tehtä lippuviirin koristeeksi ja viihdykkeeksi joulutervehdystekstillä, mutta päätin yhdistää kaksi asiaa ja tehdä siitä joulutervehdyksen sijaan joulukalenterin. Minusta siitä tuli aika kiva! En halua antaa joka päivä herkkuja (siis rusinat lasketaan meillä jo herkuiksi), enkä opettaa että sieltä saa aina leluja, joten luukuista putkahtelee kaikenlaista tarpeellistakin. Toissapäivänä löytyi uudet hammasharjat ja tahna, ja ihan olivat muksut innoissaan yllätyksistä :D Osa yllätyksistä vain on vähän liian isoja noihin pieniin taskuihin, joten välillä niitä joutuu lapset etsimään helppojen vihjeiden avulla :) Minä muuten tykkään edelleen hurjasti aarteenmetsästyksestä :D


Oi, Otso oli askarrellutpaskarrellut hoidossa itsenäisyyspäivänkynttilän :) Ihana! Niin kuin taisin joskus aikaisemmin jo mainita niin rakastan lasten tekemiä koristeita. Siis sellaisia kunnollisia, en pelkkää paperisilppua!


Rauhallista Suomen syntymäpäivää!

Ei kommentteja: