sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Onnea isit!

Perinteiset isänpäiväsyömingit ohi :) Vatta pulleena lasagnesta ja kaakusta.. Meillä on siis jo muutaman vuoden ollut tapana tarjota isoisille lounas meillä kotona ja samalla ollaan saatu viettää aikaa yhdessä (ja säästytty karmeelta juoksemiselta ympäriinsä). Otso mietiskeli lasagnea syödessään kuinka pastakone tekee italialaisia mummoja.. Hupaisia nuo pienet ajatuksineen!

Lapset olivat askarrelleet karvanaamalle kynätelineen kerhossa, aika hupaisan suloinen! :) Isille on muuten paaaljon vaikeampi miettiä itsetehtyjä lahjoja kuin äideille..


Kakkua meillä on Aina juhlissa (kuin juhlissa..), enkä tehnyt poikkeusta tälläkään kertaa :) Pohjaksi teimme (karvanaama vatkasi taikinan) tavallisen sokerikakkupohjan ja täytteeksi laitoin Ullanunelma-verkkokaupasta tilaamaani Hedelmäpassion hyydykejauhetta sekä trooppista hilloa ála Rainbow. Idean täytteisiin sain Ullan unelmakakku-ohjelmasta, tosin olin suunnitellut laittavani persikkahilloa, mutta kaupassa käteen osui tuo trooppinen hillo. Päällle lätkästiin siskon kanssa tavan kermat (karvis ja sisko äänestivät tavan kermaa ja minä valkosuklaakermaa, eli hävisin!) ja Muumi-karkkeja :)

Pöydässä oli myös Punnitse&Säästä-kaupasta ostettuja rapeita omena-kanelilastuja. Tuo ihanuus avautui muutama viikko sitten tänne omille kylille, ja on siellä tullut vierailtua jo useamman kerran.. Tuo meidän koulu ja työssä oppimispaikkani ovat aivan liian lähellä sitä :D


Ei kommentteja: