sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nyt se loppui!

Hetken jo kadoksissa ollut leipomisinto tekee paluutaan, onneksi! Samoin nyt on vihdoin ollut aikaa askarrella, ja voi kuinka olenkaan siitä nauttinut.. Lisäksi olen nukkunut ja yrittänyt hoitaa sosiaalisia suhteita jotka pääsivät aika lailla kärsimään tässä lähiaikoina ajan ja jaksamisen puutteen takia.. Silti takana on elämäni ehkä antoisimmat 5 viikkoa! Pääsin harjoitteluun erityistukea tarvitsevien nuorten pariin, ja voi kuinka nautinkaan tuosta ajasta heidän kanssaan. Perjantaina viimeistä päivää ollessani sain nieleskellä kyyneleitäni moneen kertaan ja kyllä niitä piti sitten vuodattaakin oikein urakalla! Uskomatonta miten tuo aika harjoittelupaikassa ja erityisesti nuorten seura avasi silmiäni ja opin itsestäni todella paljon uutta, lisäksi tulevaisuuden suunnitelmat ja haaveet heittivät lähes häränpyllyä.. I love it! <3

Ihana kortti kaikkien nimmareilla, teetä ja ihanaa luomusuklaata sekä ne monen monet halaukset tekivät lähdöstä vieläkin vaikeampaa ja samalla ihanaa :) Mutta onneksi näen heidät jo ensi viikolla muutamaan otteeseen. Sain myös kutsun käydä siellä aina kun haluan, ja haluanhan minä! :)


Jännä miten henkisesti raskas päivä vei voimia ja miten sitä onkaan kaivannut omaa aikaa ja rauhaa sen jälkeen! Onneksi on ollut tekemistä, nimittäin joulukortteja ja tuo edelleen viimeistelyä kaipaava lapsien joulukalenteri.. Pitäisi ehkä kaivaa (lue:etsiä!) esiin silitysrauta ja käydä silittimään osasia, että päästäisiin loppuun ennen ensi lauantaita :) Noh, ehkä ensi viikolla ;)

Ei kommentteja: