lauantai 8. kesäkuuta 2013

Jalkapalloja ja ensiapuja

Päivä vierähti kivasti Naisten Jalkapalloturnauksessa ensiapujoukoissa :) Tehtiin ja tehhään tästä päivästä Työelämälähtöinen projektityö (tai jotain), joka on korvannut vanhat opinnäytetyöt yms! Sinänsä tässä hommassa pääsi todella helpolla, koska mitään ei pahemmin tarvinnut suunnitella ja järjestää. Kunhan tuhlasi yhden lauantain ja ensi viikolla pitäisi kirjoittaa raportti tms koko hommasta vielä. Ei siis kauhean rankkaa ;)



 Päivystettiin siis päivä jaliskentän laidalla paahtavassa kuumuudessa ja jaeltiin mm. kylmäpusseja :) Kauhean rankaksi en päivää luonnehtisi, paitsi ehkä kuumuus ja porottava aurinko toivat omaa lisää hommaan. Tiedossakin oli ettei kauheasti hommaa pitäisi olla, mutta jos ihan rehellisiä ollaan niin kyllä siellä  jotain äksöniä olisi voinut olla.. Tosin, tietysti pelaajien kannalta aina parempi kun mitään suurempia ei sattunut :)


Saatiin vielä lopuksi kiitoksena järjestäjiltä kangas (tai mitkälie tekokuitu)kassit ja juomapullot. Ja minuthan oli myyty niillä ;) Pullo tulikin todella tarpeeseen!


Ei kommentteja: