tiistai 7. elokuuta 2012

Etsintäkuulutettu: Työpöytä

Koulusta on alkanut jo satelemaan tasaiseen tahtiin tehtäviä, ja tuskin se tästä ainakaan laantumaan päin on :) Ei sillä, en valita, suurin osa tehtävistä on kivoja! "Ongelmana" vain on työ-/kirjoituspöytä.. Teen läksyjä siellä missä sattuu olemaan tilaa, mutta haluaisin oman kivan pikku pöydän kaikille koulurojuilleni.. Ei tää opiskelu nimittäin tähän kouluun lopu, on kuulkaas suuria suunnitelmia tulevaisuuden varalle :) Nyt kun on kerta opiskelun makuun päästy!

Muistan mummolassa nyt ihan hiljaittain törmänneeni Me naiset-lehdessä IKEAn mainokseen ja vallan ihanaan työpöytään! Yritin etsiä netistä ko. pöytää, se ehkä oli tämä


Ainakin tuo HEMNES on Ihanin!! En vain välttämättä tarvitsisi näin jykevää pöytää, enkä kyllä tiedä mihin se täällä edes mahtuisi. Positiivisena puolena tuossa kyllä olisi tuo työtaso, jonka saa suljettua ja samalla piilotettua tavaroita sisälle, piiloon pieniltä näpeiltä :) Lisäksi se olisi massiivipuuta ja jalat tukevat, vanhassa rintamamiestalossa ei lattia ole joka kohdasta tasaisin tai ei ainakaan meillä.

Vaihtoehtoina, niin ikään IKEAsta:

ISALA tietokonepöytä. Ihanan värinen ja nuo jalat.. Tarvitseeko niitä edes puolustella :) Samalla tuo jalkojen kapoisuus kyllä vähän epäilyttää..


Kolmas vaihtoehto olisi LEKSVIK työpöytä. Tuo on todellakin se kolmas, ja samalla kun laitoin tuon kuvan tuohon niin tuntuu että viimeinen vaihtoehto.. Olisihan tuo halvin, mutta samalla kyllä tylsin ja ehkä hontelojalkaisin!!


Luulen päätyväni tuohon keskimmäiseen vaihtoehtoon, koska luulempa että se on ainut kahdesta ekasta joka kannattaa tilata.. Postikuluiksi tulisi 19e, kun taas isoimmalla ja ihanimmalla pöydällä 149e (!!!). Tuskin saan tuota ajavaa osapuolta lähtemään Vantaalle pelkän työpöydän takia, ja onhan tuo eka rehellisesti sanottuna todella iso :) Mietitään!

Ei kommentteja: