perjantai 3. elokuuta 2012

Reipastumista ilmassa

Lapsissa on tapahtunut tässä viikon aikana uskomatonta muutosta.. :) Molemmat ovat reipastuneet hurjasti, ihanaa!! Aippunen on muutenkin ollut aina veljeään rohkeampi, vähän ujo/hitaasti lämpenevä mutta ihan reipas. Vaan nytpä ovat molemmat supertormakkaita! :) Otso kyselee heti sängystä noustessaan mennäänkö tänään hoitoon ja lähtee sinne todella mielellään, eikä siskonsa jäämisessä tai viihtyvyydessä ole myöskään ollut valittamista. Toistaiseksi :D Onhan tuo hoidossa oleminen tuonut heille päiviin paljon muutosta ja lisää uusia asioita, ja aktiviteettiä. Ei kyllä mietitytä pätkääkään oliko hoitoon laitto hyvä asia.. Oli! :)

Muksut ovat myös "itsenäistyneet" lisää, touhuavat omiaan koko ajan enemmän ja tuntuvat tarvitsevan vähemmän seuraa leikkeihin. Toki hakevat läheisyyttä! Mutta leikkivät enemmän keskenään/omilla tahoillaan.. Otsokin tekee taas enemmän asioita itsekseen, kesän aikana alkoi joku taantuminen kun äitin tai isin seuraa tuntui tarvitsevan kaikkeen. Aippu on myös alkanut sanomaan sanoja, ei vieläkään paljon mutta muutamia on tullut lisää! :) Jännä vain nähdä niin konkreettista muutosta lapsissa,nopsaan, en olisi uskonut! Ja toki tässä voidaan mennä vaikka minne suuntaan mutta olen todella iloinen onnistuneesta alusta :)



Ai, ja Aipulla on ihailija, melkein 2v herrasmies! :D Olivat pussailleet ja halailleet <3 Voi pieniä! Otso ei vielä pahemmin ymmärrä tyttöjen päälle muuta kuin leikkikavereina, tai niinhän mie luulen.. Tänään nimittäin katteli muutaman tytön perään, pitkään :D

Ei kommentteja: