lauantai 8. syyskuuta 2012

Ei ole Vuoksen voittanutta.. paitsi ehkä ilmapallot!

Kyläpahasemme läpi virtaava puro juoksee nyt muutaman viikon valtoimenaan, yötä päivää. En edes muista milloin olisin viimeksi ihaillut kosken kuohuja.. Ei vaan yksinkertaisesti ole huvittanut rynnätä turistien joukkoon ja se musiikkikin ärsyttää! Vaan, tänään saatiin katselle virtaavaa vettä ihan rauhassa, mitä nyt yhdestä venäläisestä pariskunnasta piti ottaa valokuva :)


Lapset olivat innoissaan, tosin riemu repesi vasta aivan keskustassa kun näkivät Autoliiton kampanjateltan ja ihanat keltaiset ilmapallot. Eikä setiltäkään jäänyt meidän lähestyminen epäselväksi, Aippu piti siitä huolen riemukkaalla kiljunnallaan :) Lapset saivat ilmapallonsa ja naamat loistivat!



Sittarissa on meneillään mitkä-lie lapsipäivät ja siellä täti oli jakamassa Prinsessa/prinssidiplomeita. Lisäksi prinsessat saivat kruunut, tiarat tai mitkä lie, mutta harmiksi pienille prinsseille ei ollut mitään. No ei sen puoleen, enemmänhän tuo meidän prinssimme sillä tiaralla leikkii kuin pitäisimän-prinsesa :D Prinsessa hokee vain juuri opittua Kitosh, jolla korvattiin vanha tiitti :)


Ei kommentteja: