tiistai 18. syyskuuta 2012

Makkaranpaistoa ja sorsia..

Auringonpaistetta, ryhmätehtäviä kera ihanien luokkalaisten ja yhdessä oloa perheen kesken laavulla makkaraa syöden.. Siinäpä tärkeimmät tästä päivästä :)

Vaikka aamulla olikin mukava tehdä ryhmätöitä ja juoruta, sekä tietysti herkutella, kaipasin kuitenkin ulos aurinkoon. Onneksi iltapäiväkin oli vielä aurinkoinen, joten pakkasimme eväät ja marssimme laavulle makkaran paistoon! Voi kuinka innoissaan lapset olivat, Otso tohotti paikasta toiseen niin tärkeänä että :D Hassuja ipanoita! Vielä löytyi mustikoitakin masun täytteeksi, vaikka vähiin olivat lasten harmiksi käyneet.



Ihanat sorsat viihdytivät lapsia tepastelemalla rannalla ja uimalla rantavedessä. Laavu on melko käytetty ja siinä vieressä kulkee lenkkeilijöitä, joten sorsat olivat melko kesyjä.



Vinkkinä. Kinuskilasten kevyet luomu-suklaamuffinit olivat aika herkullisia, varsinkin kun laittoi mukaan vähän kaikenlaisia suklaapaloja.. Meidän kaapit ovat melkoisia suklaakätköjä! Tuntuu että aina jää jotain yli leivontakerroilta ja katoaa muiden rojujen alle. No nytpä löytyi vaikka mitä ja poikasen kanssa sujautimme ne taikinaan :) Olivat tosi helppoja tehdä 3v. kanssa, joka ei malta oikein keskittyä mutta haluaa auttaa!


Ei kommentteja: