sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Joulukalenterihaaveita

 Huih! Ulkonahan on jo melko talvinen sää, vaikka meiltä vielä se valkoinen maa puuttuukin!! Aamusta käytiin porukalla äänestämässä ja käveltiin siitä markkinoille. Nuo meidän kylän markkinat ei ikinä kovinkaan ihmeelliset ole, mutta kiva siellä on käydä kiertelemässä ja tuttuja näkemässä :) Koska kurpitsoita ei perjantaita varten löytynyt, ostimme vain savustettua goudaa ja lakupussin (aikuisille) :)

Sain lasten mummolta Kaikkien aikojen Joulu-lehden, joka ei todellakaan parantanut jouluintoani, päinvastoin! Se vain lisääntyi :) Olen nyt muutamana vuotena peräjälkeen saanut tuon lehden häneltä ja sieltä on poikinut monia joululahjoja ja ideoita.. Ihanaa!


Äänestys- ja markkinareissun jälkeen oli ihana ottaa käteen kuppi kuumaa glögiä ja selailla jouluideoita. Lehteä lukiessa muistin vuosia ajatuksissa muhineen joulukalenterin, joka siis edelleen loistaa poissaolollaan! No, nyt keksin eräästä joulukoristusideasta muokata kalenterin.. Katotaan mitä tuleman pitää :) Myös joulukorttien tekemistä voisi kohta alkaa suunnitella, aloitan ne yleensä jo marraskuussa että ehdin ajoissa, mutta postitus jää aivan viimetinkaan! Kortteihin tulee samaa teemaa kuin kalenteriin.. Ainakin vielä näillä ajatuksilla! Suunnitelmat kun voivat muuttua vielä moneen kertaan. :)


Ei kommentteja: