torstai 18. lokakuuta 2012

"Loma"tunnelmissa

Huh! Ei miusta kyllä enää näköjään olisi kotiäidiksi, olen sen verta hyvin tottunut muunlaiseen arkeen syksyn aikana :) Enkä tunne siitä huonoa omaa tuntoa, kotiäitiys oli ihan jees sen aikaa kun sitä oli mutta nyt on elämässä erilaiset tuulet puhallelleet ja hyvä niin. Aloin leipiintymään kotona (tai lähinnä jumissa) olemiseen jo melko pahasti..

Tänään kuitenkin vietettiin laatuaikaa syysloman merkeissä.. Miulla on vielä huominen lomaa ennen maanantaina alkavaa työssäoppimista, joka tulee olemaan kaikille melkoisen haastava rypistys työaikojen takia.. Mutta katsotaan miten siitä sitten selvitään :) Tänä sateisena torstaina kuitenkin ulkoiltiin, rentoiltiin ja leikittiin legoilla, urakalla. Ai, ja mikä ihaninta.. nukuttiin aamulla yli kahdeksaan <3

Sain myös suloisena eleenä tyttäreltäni ämpärillisen vettä housunkauluksesta sisään kykkiessäni maassa :D Juuri aikaisemmin olin haravoinut litimärkiä ja painavia lehtiä kaatosateessa.. Mutta, kun ei ole vääränlaisia ilmoja (hahhah!), vain vääränlaisia varusteita, niin ulkona oltiin sateen ropinasta huolimatta :) Ja lapsethan tunnetusti ovat innoissaan vesilammikoissa lutraamisesta!

Huomenna meinattiin leipoa Otson kanssa omppupiirakkaa ja ajella koko porukka bussilla mummolaan :) Elämän pienet ilot!

Ei kommentteja: