keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Vihdoinkin lunta!

..vaikka vain hetken, huomenna pitäisimän jo olla lämminta ja loppuviikosta sataa vettä. Mutta nautitaan nyt lumesta, varsinkin kun juuri tänään miun piti fillaroida harjoitteluun että pääsisin iltavuorosta ajoissa kotiin! Noh, tullaan sitten myöhemmin bussilla tai kävellen..

Lapset olivat innoissaan lumesta ja malttoivat tuskin syödä aamupalan, kun oli niin kiire ulos! :) Päätin vihdoin kaivaa toppapuvut esiin, tähän asti ne ovat pakkasista huolimatta vielä odotelleet kaapissa. Otson vihreä Molo kidsin Polaris haalari on tämän syksyn mallistosta, väriltään Fern. Ostaessani mietin onko tuo 104cm ihan liian iso, no ei ole, varsinkaan lopputalvesta ja kovilla pakkasilla villahaalarilla. Aipun (Molo kidsin tämäkin) haalari on kirppislöytö keväältä ja kokoa 86. Vähän pelkään sen jäävän pieneksi kevääseen mennessä..



Mitenköhän on omien talvivaatteitteni laita.. Kenkiä nimittäin löytyy vaikka minkälaista mallia, mutta muuten taitaa olla vaatetus vähän retuperällä! Muutama vanha, mutta vielä todella hyvässä kunnossa oleva toppatakki löytyy ja housutkin, joten ei kai hätiä :) Ja, koulussahan sitä päivät istutaan!

Ei kommentteja: