perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kohti terveellisempää elämää..

Ja tuo otsikko ei tarkoita sitä että meillä elettäis nyt kuin pellossa :D Vaan sitä, että yritän karsia yhä elämässä olevia tuhia asioita pois ja samalla lisätä uusia terveellisempiä juttuja.. Ja tunnustan, kirjoitan tätä irtsaripussi rapisten :)

Omalla kohdallani tämä elämäntaparemontti on suuntautunut myös saamaan takaisin saman kunnon kuin ennen lapsia, ja ihan vaan oman (kai päänsisäisen) hyvinvoinnin takia. Samalla olen kiinnittänyt, tai ainakin välillä yrittänyt kiinnittää huomiota enemmän ruokavaliooni/ siihen mitä syön. Tiedän syöväni aivan liian paljon makeata. Se on paha tapani ja jollain tapaa lohdutukseni heikoilla (ja ihan muutenkin, hitto tässä mitään pyhimyksiä olla!) hetkillä. Tuo makea/sokeririippuvuus on ihan kauheata ja siitä on todella vaikea päässä irti. Tämä ilmenee miulla lähinnä riippuvuutena karkeista. Vaan nyt aion todella yrittää ja päästä moisesta vitsauksesta eroon! Helppoa se ei tule olemaan, mutta jotain tavoitteita elämässä pitää olla. :) Alku on kuulemma se kun sen tunnustaa.. Joten: Hei olen L ja olen sokeririippuvainen.

Tavoitteenani on myös jaksaa juosta syksyllä 5km :D Alku on lähtenyt käyntiin vähän takkuillen, mutta kyllä tuo vielä juossaan! Alkuperäinen suunnitelmani oli mennä Me Naisissa olleen treeniohjelman mukaan, mutta koska suunnitelmat on tehty rikottaviksi en noudata tuota ihan tuollein vaan otan tavoitteeksi 2kk :) "Personal trainerini" rapakon takaa laati miulle sopivamman "ohjelman" joka on jo kerennyt pissiä kun sain selkäni jumiin istuskeltuani päivän huonoilla penkeillä ja käytävillä. Mutta tästä ei voi kuin nousta :)

Ei kommentteja: