sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Rento sunnuntaibrunssi

Ulkona ei tänään ollut kauhean kesäinen sää, vettä tuli välillä todella kovaa. Mutta se ei meitä haitannut koska vietettiin ihanaa brunssia kera siskon, ainut tietysti ettei päästy ulos (itikoiden syötäväksi, eli mitään ei hävitty!) :)

Brunssi on ollut meillä suunnitelmissa jo pitemmän aikaa, mutta vasta tänään se saatiin toteutettua. Olihan meillä syytä juhlaan, siskon kesälomapätkän lopetus (onko se syy juhlia?! :D siis kun aloitustahan sitä yleensä juhlitaan) ja miun kouluun pääseminen. Toisaalta en ole aamupala ihmisiä, en ole koskaan ollut ,joten myöhäinen aamupala käy minulle todella hyvin ja puolen päivän aikaan syömme karvanaaman kanssa viikonloppuisin muutenkin eli tässä ei voinut kuin voittaa :) Yllättävän paljon hommaa menumme teetti kuitenkin, vaikka ajatuksissa oli ollut helppoa ja nopeaa. Lopputulos oli kuitenkin tärkeintä, ja urakan arvoista!

Sunnuntaimenu sisälsi seesaminsiemenbageleita, ihan mielettömän hyvä tuo Kotilieden ohje. Meillä vaan ei tullut ihan noin montaa, olisivat muuten olleet melko pikkuruisia :) Lisäksi oli Parmankinkkusalaattia, hedelmäsalaattia, mustikkapannareita ja raparperisimaa, josta ensimmäinen pullo suihkusi avatessa kivasti allekirjoittaneen päälle ja ympäri keittiötä. Mm. Kukapa ei kuohuvaa haluaisi rinnuksille :) Parasta koko pävässä oli kuitenkin kiireettömyys (mikä meinasi kyllä kumoutua nälän yltyessä ja tarjottavien ollessa vielä keskeneräisiä) ja seura <3 Sekä tietysti täysi vatsa!


Ei kommentteja: