keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Pomp de Luxin kotikutsuintoa, ihana aamupäivä ja kenkävinkki

Aika kivaa, no olipa laimeeta.. Mahtavaa, mieletöntä, Pomp de Luxilla alkaa syksystä saamaan myös kotikutsuja (ehkä pakko järjestää moiset!) täällä kotoSuomessa ja esittelijäkin kuulemma löytyy täältä meidän huudeilta.  Jes! Tämä uutinen teki tästä loistavasta päivän alusta vielä paremman (helposti se mieli vain paranee vaatteista yms välillä.. Huokaus!).


Mutta päivä alkoi muutenkin ihanasti, skonssien (taitaa olla tällä hetkellä suosiossa meillä.. Helppoa ja nopeaa. No nyt kyllä tulee paussia) paiston jälkeen suuntasimme lasten kanssa tuohon vähän matkan päähän vanhalle luokkakaverille, sinne tuli myös muita vanhoja meidän luokkalaisia äitejä lapsineen. Olipa ihana nähdä pitkästä aikaa!

Otso jaksoi kävellä hienosti (matka ei ole järin pitkä mutta ei vetkutellut yhtään, kuten välillä tapana) ja leikki isojen poikien kanssa taas niin mielellään! Hassua, kun poika on hyvin ujo ja herkkä, pelkää/jännittää usein aluksi muita (isompia) lapsia, mutta näistä pojista hän Todella tykkää!! :) Ja ihaninta koko jutussa on että pojat todella leikkivät ja touhuavat Otson kanssa. Tuntui todella uskomattomalta kun poika vetäisi kengät jalkaa ja juoksi kavereiden kanssa pihalle, ilman äitiä, nimittäin useimmiten äiti tarvittaisiin mukaan! :) En oikeasti meinannut sisäistää koko juttua, on hän siis mennyt joskus muulloinkin ulos (pienen patistelun jälkeen) mutta palannut itkien sisään.. Vaan eipä nyt! <3 Harmitti vain repiä poika pois leikeistä kotiinlähdön aikaan, Aikku oli nimittäin Todella väsynyt jo ja edessä oli vielä kävelymatka kotiin (tyttö ei nuku vaunuissa enää kuin ehkä liikkeessä olon verran).


Kotona olisi iiihan kauheasti tekemistä, mm. yläkerran raivausta tulevan maalausprojektin merkeissä, pyykkäystä (jajajaja..) mutta en taida jaksaa tehdä mitään muuta kuin nauttia tästä loistavasta tunteesta joka on kroppani (tai ainakin pääkoppani) vallannut!

Ps. Henkkamaukalla oli loistavia kangaskenkiä hintaan 9,95. Pehmeä pohja ja tuntuisivat olevan hyvät jalassa :) Suosittelen! Väreinä tuo tummansininen, mikä lie beige (?! oon surkea näissä värihommissa) ja roosa. :)


Ei kommentteja: