perjantai 15. kesäkuuta 2012

Onnittelen sinua lämpimästi

Ihana, aurinkoinen muttei tukahduttavan kuuma päivä.. toinen lapsi hoidossa ja toinen siskoni kanssa viettämässä tyttöjen päivää ja me karvanaaman kanssa naapurikaupungissa ihan vaan aikaa viettämässä, aika loistava viikonlopun aloitus siis :)

Juotiin satamassa teet ja kahvit, kiipeiltiin linnoituksella, shoppailtiin (ukkelin ykköstoive ;)) ja ennen kaikkea vietettiin omaa aikaa kaikessa rauhassa. :) Kuvia ei ole juuri ollenkaan, kamera jäi autoon.. Aika perus!


Kotona odotti postilaatikossa aika piristävää postia aikuiskoulutuskeskukselta.. Miut oli hyväksytty kouluun eli elokuun alussa käy tieni reppu selässä lähihoitajaopintoihin :) Jes! Lapsillekin järjestyi paikat tuohon Otson tämänhetkiseen hoitopaikkaan, ihan meidän lähelle. Nyt odotan todella syksyä :) Ennen tiedon tulemista mietin jo kauhulla mitä ihmettä syksyllä teen, se tuntui oikeasti mustalta möntiltä! Kirjojakin pitäisimän järjestyä naapurista käytettynä, kivaa.



Se olisi siis etsittävä vanha lemppari koulukansioni ja käytävä ostamassa Fjällrävenin Kånken-reppu :) Aika "turhaa", mutta olen halunnut semmoisen pitkään ja päätin ostaa moisen jos kouluun minut huolitaan. Vaikka saatoin kyllä viime syksynä vannoa karttavani kyseistä merkkiä kalliin ulkoilutakkini pamahdettua vetoketjusta ja takuuasian oltua pettymys. No, aika kai kultaa muistot tässäkin asiassa (ja ompelija uusinee vetoketjun) :)

Mutta nyt aion lomailla kesän ja nauttia päivistä lasten kanssa! <3


Ei kommentteja: