sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Operaatio lastenhuone

Viikonloppuna meillä maalattiin ja maalattiin, ja saatiin samalla (melkein) aikaiseksi lastenhuone. Tämä operaatio on odottanut jo pitemmän aikaa, nyt se sitten vihdoin saatiin toteutettua. :) Lapset olivat yötä mummin ja ukin kanssa heidän asuntovaunullaan, elämysmatkailemassa.

Lapset saavat meidän vanhan makkarin, koska se on isompi. Eipä myö karvanaaman kanssa tarvita omaan makkariin kuin sänky, joten vaihto pienempään käy hyvin! Tuo tuleva lastenhuone (kuten KOKO talo muutenkin) on paneloitu, emmekä vielä käyneet vaihtelemaan seinämateriaaleja vaan maalasimme paneelit valkoiseksi. Tuo männyn väri alkaa tulvia korvista ulos!

Paneelin pintaan vetästiin Otexit ja valkosta maalia. Paitsi päätyseinällä oleva muuri sai värikseen keltaisen :) Vähän tummempi on kuin mitä alunperin mietittiin, mutta mie tykkään. Tuossa kuvia tekovaiheesta, valmiista huoneesta kuvamateriaalia sitten kun on kaikki paikallaan. Tuparitkin pidetään! :D


Maalaamisen lisäksi rääkkäsin ompelukonetta ja surruuttelin verhot lapsille. Tuo Ikean eläinkuosinen kangas on odottanut verhoiksi muotoutumista jo vuosia, se on ostettu ennen Otson syntymää :) No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan.. Vai miten se nyt meni. Tuo verhojen ompelu on vain niiiiin pitkäpiimäistä hommaa, mieluummin väkerrän jotain pikkutarkkaa piperrystä kuin piiiiiiitkiä saumoja! Valivali.


Ei kommentteja: