tiistai 20. maaliskuuta 2012

Äi.. eiku lapsi ei oo terve jos se ei leiki.

Taas on tullut jostain virtaa tähän mammaan ja se virta on valjastettu mihinkäs muuhun kuin.. leikkimiseen! :D Että se vaan on kivaa, ja ihanaa!! Eikä lapsetkaan tuntus valittavan.. ;) Toki siis olen leikkiny aikasemminkin, mutta nyt se on ollu erityisen tehokasta ja välillä piti ruinata esikoista lattialle leikkeihin! Heh. Ja, AINA ei todellakaan ole näin ihanan söpsää ja auvoisaa tää mein elämä. Eikä äitissä puhtia.

Löydettiin päivänä eräänä Lidlistä (tai Tidli kuten isompi lapsukaisemme sitä kutsuu) laatikollinen puisia kaupungin rakennuspalikoita. Ihania!! Mie nimittäin olen ihan hupsuna puisiin leluihin :) Niissä vaan on sitä jotakin. Lisäksi ne on kestäviä, eikä niistä irtoa osia samoin kuin nykyisistä muovirimpuloista. Ai, ja mikä parasta.. Ne ei ulise ja vingu!! ;)



Kehittäväthän ne lapsen mielikuvitusta, kun kaikkea ei anneta heti valmiina. Tai tässä tapauksessa ne kai kehittää äitin mielikuvitusta :D Miulle riittäisi mainiosti legot, junarata ja nuo rakennuspalikat. Muut voisin viskata menemään! Junioripuolelta vois tulla siihen sanomista..

No ok, on noissa muovisissa leluissa kivojakin yksilöitä :) Lapset sai mummin työkaverilta vanhan Fisher Pricen minkälie parkkitalon ja karusellin sekotuksen, tai esikoisen mukaan autopesulan. Kivan yksinkertainen ja kestävänoloinen (jep, testattu on pienemmän marakatin toimesta), ei liikaa osia ja perusvärit. Merkille tuntuisi kyllä olevan ominaista muutenkin tuo kestävyys, meillä on Brion yms. lelujen ohella muutama FB tuote omasta lapsuudestani edelleen käytössä :)


Ei kommentteja: