perjantai 16. maaliskuuta 2012

Vallan sporttibaarissa kerran..

Keilausta, loistavaa ruokaa, ihanaa seuraa ja vähän vielä irtokarkkeja.. Niistä syntyi loistava päätös tälle perjantaille! Kiitos kaikille. :)


Jätettiin lapsoset kotiin mummon ja papan seuraan, ja lähdettiin ukkokullan kanssa viettämään iltaa kera ystäväpariskunnan. Aloitettiin hohtokeilauksella, edellisestä keilauskerrasta olikin allekirjoittaneella ehtinyt kulua jo 5 vuotta! Ja meno olikin sen mukaista :D No ok, ekalla kierroksella se vielä jotenkin sujuikin mutta loppua kohden alkoi väsymys iskemään (seliseli!). Ihan superhauskaa oli silti!! Ja ehdottomasti otettava piakkoin uudestaan. :)

Tuossapa vielä tyylinäytettä. Huomatkaa jalka! Haha.


Armottoman urakan jälkeen suunnattiin syömään "toiseen olohuoneeseen", kuten ravintola itseään mainostaa eli O'Learysiin! Todella viihtyisä ja nuorekas paikka. O'Learys on siis bostonilaistyylinen sporttibaari, 32 televisioruudulla (ja kyllä niitä siellä muuten olikin) urheilun seuraamista varten. Suosittu vaikuttaisi olevan, täyttä oli! Ovella vastaan tulvinut rasvaisten popparien tuoksu sai heti veden herahtamaan kielelle, ja jo valmiiksi kurnineen mahan villiintymään.




Ruoka oli hyvää ja annokset Runsaita. Ei jäänyt nälkä ei, tuli syötyä alkupalat ja kaikki :D Eikä hintatasokaan päätä huimaa, onneksi. Suosittelen! Henkilökunnalle kiitosta ystävällisestä palvelusta. Noita ravintoloita ei vaan ole Suomessa kuin kolme kappaletta :) Kerrankin jotain hyvää sattui omille huudeille saapumaan!




Ei kommentteja: