sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Vaaleanpunainen kupla puhkesi

Tajusin aamulla kuopuksen huomiset synttärit, ja jotain pientä piti pakettiin saada. Vaikka ei tuo marakatti paketin sisällöstä pahemmin välitä, varsinkaan vaatteissa joita nyt saa :) Huomasin Lindexillä ja erityisesti H&M:llä käydessäni värien vähyyden, ja pinkin paljouden! Kirppiksellä oli vähän sama juttu.. Kuluvan talven aikana on alkanut nostamaan päätään todellinen pinkkiähky. Väri on nätti ja käytetään kyllä meillä olevia vaaleanpunaisia vaatteita, mutta liika on liikaa (ehkä tämä yök vielä tästä vähän laimentuu). No ei sen puoleen, en hirmuisesti tykkää ostella esikollekkaan vaaleensinistä tms. :)

Kaipaisin lasten vaatteisiin lisää kirkkaita värejä, erityisesti keltaista!! Sitä on ollut viime vuosina aivan liian vähän. Nytpä H&M yllätti iloisesti ja sieltä löytyikin yksi iloinen väripilkku.. Nimittäin sitruunankeltaiset miniatyyrirennarit :) Ne lähti heti kuopuksen pakettiin, samoin (joo! vaihtoehtojen puuttessa kun malli oli niiin ihana) pinkki/punaraidallinen paita ja Lindexiltä pehmoiset "farkut".



Samalla reissulla tuli kierrettyä vielä kirppiksellä, ja aika vaaleanpunaista unelmaa elettiin sielläkin (valivali!). Löytyihän sieltäkin jotain väriä elämään.. Nimittäin sinapinkeltaiset housut :D Nauroinkin illalla tuolle karvanaamalle sitä kuinka onnelliseksi ihmislapsi voikaan joskus tulla melko mitättömästä ja pienestä asiasta, kuten nyt noista ihanista pökyistä :)


Kirppikseltä löytyi myös Vicki Iovinen kirja Tyttökavereiden opas taaperovuosiin. Nopsaan ehdin kirjaa selailla, vaikuttaa ihan hauskalta (ja kevyeltä) opukselta iltalukemiseksi :)



Ei kommentteja: