torstai 15. maaliskuuta 2012

Lumilyhtyjä väsäämässä

Kevät on todellakin täällä, ihanaa! :) Tänään oli mielettömän aurinkoinen ja lämmin päivä. Tuntui turhalta heittää tilaisuutta hukkaan ja ulkoiltiinkin reilusti. Aamulla esikoinen sai peuhata urakalla hoitopaikassaan ja me tytöt lenkkeiltiin.



Hoitopäivän jälkeen nautittiin lasten kanssa iltapäivänlämmöstä omalla pihalla, aina ei jaksa ravata minnekkään. Tuli samalla testattua vieläkö lumilyhdyn taiteilu luonnistuu.. Onnistuttiin! :) Isompi napero oli äitin apuna, ja samalla ehti vielä kasata omaa luomustaan. No, katellaan kuinka nuo kestää. Illan tullen käytiin laittamassa kynttilä sisälle, ainaki siis vielä ehjänä! En tiedä kumpi oli enemmän innoissaa, äiti vai poika ;) Ja fiksustippa tuli tehtyä se kohtaan mihin katolta tippuu lumet. :D Mutta ihana oli pitkästä aikaa rakennella!

Herran oma luomus



Pienempi paini rakennusurakan aikana Salama-kärrin kanssa, kengillä kävely ulkona ei ole vielä yhtä kivaa(ja helppoa!) kuin sisällä ilman :) Salama on siis loistava apu kenkiin opetellessa. Aika itsepäisiä vaan ovat molemmat, niin kärri kuin ajajansakkin!




Ei kommentteja: