perjantai 4. toukokuuta 2012

Äidin pikku prinsessa..

Niin, Missä on se lehtikuvien äidin pikku prinsessa söpössä vaaleanpunaisessa rimpsumekossa kukkapinni tukassa? Ei ole moista näkynyt meidän perheessä :D "Prinsessamme" on nimittäin kaikkea muuta kuin prinsessa! Rämäpää sopii tuohon touhottajaan paremmin.. Veljensä on aina ollut arka ja varovainen, toisin kuin tämä sisko joka menee aina paikkaan kuin paikkaan pää edeltä. Onhan hänellä toki ollut kirittäjä ja esikuva, malli vai mikälie.. :) Parhaita leluja on autot (joita ajaessa päristellään komeasti) yms, eli kaikki mistä isoveikka tykkää :) Arvatkaa vaan tapellaanko meillä päivittäin helikopterista, niistä autoista, junista, ruuvimeisseleistä..?!

Kolhuiltakaan ei säästytä, eikä olla säästytty enää hetkeen! Vasta toissapäivänä tipahti ulkona alimmalta rappuselta pää edellä metalliseen rappuralliin (luuli kai osaavansa astua nätisti alas! Hah. Väärä oli sekin luulo..) saaden kauniin mustelmaviirun silmän alle ja samana iltana täräytti vielä taskulampulla itseään ohimoon. Ennen kuin edellinen ruhje tai mustelma on ehtinyt parantua on luvassa jo uusi :) Mutta vauhti ei lopu, päinvastoin!


Enkä mie ole vaaleanpuista unelmaprisessaa edes toivonut, tosin oisihan se ihan kiva isompana tehdä tyttöjen juttuja.. Mutta siihenkin on aikaa ja ehkä toivoa ei vielä ole ihan menetetty ;)


Ei kommentteja: