keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Pikkupojan Pomp de Luxia

Se tunne kun vaivalla saat vastahakoisen kohta 3v. suurinpiirtein pysymään vaatteissa ja kuvissakin, ja ne kuvat epäonnistuu Täysin, kiitos kameran ja jonkun päälle menneen ihme säädön.. Äh! Siis kuvista ei näy mitään (haha, ja linssisuojus ei ollut päällä.. Tosin onnistuisi sekin, mutta ei tällä kertaa!).

No, niillä kuvilla tai ilman oli tarkotus kehua Pomp de Luxia :) Siitä on tulossa henkilökohtainen lempparini, tilaaminen vaan on hankalaa kun joutuu aina kinuamaan karvanaaman Visaa käyttöön (en halua omaa, vaikka ehkä kohta olisi jo aika).. Nettikaupassa on siis kevätale -25% ja pakkohan sieltä oli poikakullalle tilailla ihanuuksia (syksyä odottelemaan), ja saihan tuo siskokin jotain. Tällä kertaa asiana oli nimenomaan Otso, ja Ainon ihanat mekot saivat jäädä vielä kauppaan (odottamaan isompaa alea jos tulee..)

Tuossapa Otson saamia ihanuuksia..


Ja mm. nämä tahtoisin Ainolle, vaikka tiedän ettei tyttö olekaan kovinkaan tyttömäinen :) No, nautin näistä hetkistä kun vielä voin pukea heidät kuten haluan!


Vaatteet ovat hyvälaatuisia ja ihanan mallisia, ja tekijöiden idea "antaa lasten pysyä lapsina" on mainio! :) Värimaailma on hyvin yksinkertainen, paljon oliivia, harmaata ja khakia, tytöillä lisäksi persikkaa ja Dusty rosea (kauhean vaikea keksiä sille suomeksi kuvausta). Pidän väreistä, mutta samalla myös nämä yksinkertaisen väriset vaatteet miellyttävät paljon. Vaatteet ovat myös pysyneet käytössä ja pesuissa hyvinä, eivätkä ole menettäneet värejään.

Lisäksi merkin monilla tuotteilla on Öko-Tex- merkintä ja tai ne on tehty orgaanisesti viljellystä puuvillasta. Minä tykkään!

Ei kommentteja: