lauantai 26. toukokuuta 2012

Ihanan makeaa!

Ilma oli tänäänkin mitä ihanin, ja aamupäivä olikin kiva kuluttaa siskon seurassa vaatekauppoja kierrellen. Löytyi mitä etsittiinkin, mustaa siis.. Keskustassa oli mitkä lie kesäkadun avajaiset ja kuultiin mm. hanurimusiikkia. Jes!

Vaan vaatteiden metsästyksen lomassa löytyi ihana yllätys, koju täynnä mitä ihanampia värejä! Laareittain erimakuisia (siis makuja oli oikeasti PALJON), englantilaisia fudgeja <3 Ja minä en edes ole fudgejen kovin suuri ystävä, nuo vaan on niiiin hyviä. Ja makeita :D Tutustuin näihin jo viime syksynä kun sisko toi tuliaisiksi Helsingistä.

Joka makua ei tullut otettua, sain rajoitettua ostokseni muutamaan (onneksi muutama on suhteellinen termi..) ja nekin maksoivat jo kiitettävästi. Ai, mutta sainhan mie alennusta muutaman kymmentä senttiä ja hymyn tuolta ekassa kuvassa pyllistelevältä nuorelta mieheltä :) Haha. Jo nuo värikkäin sydämin koristellut pussit saivat minut hurmioon, no se lienee helppoa muutenkin :) Varmaan vaikeaa arvata minkä värisen pussin valitsin.. Keltaisen!


Suosittelen maistelemaan jos kohdalle sattuu :) 
Ps. Nää oli vikat herrkkuostokset hetkeen, maanantaina koittaa kova arki juoksureenien merkeissä.. Lisää kuntoa ja lihasvoimaa tahtoo hän, ehkä muutaman kilonkin :)

Ei kommentteja: