tiistai 1. toukokuuta 2012

Paketillinen hammastahnaa :)

Olettekos tutustuneet R.O.C.S-hammastahnoihin tai muihin suunhoitotuotteisiin? :) Tänään haettiin postista nimittäin paketillinen roskia, kuten Otso asian ilmaisi! Ihanaa, ja kaupanpäällisenä oli hammasharja sekä näytteitä muista tahnoista. Miut on niiiin helppo myydä extratuotteilla :D Miten voikaan paketillinen suunhoitotuotteita tehdä mielen iloiseksi?! :)


Meille kyseisen merkin hammastahnaa on ollut oikeastaan koko Otson olemassa olon, tai ainakin ekojen hampaitten jälkeen :) Ekan putilon toi siskoni, joka on muuten tutustuttanut meidät moneen erilaiseen asiaan! Nyt ekaa kertaa myös itse kokeilemme R.O.C.S:ia, rehellisesti sanoen en aikaisemmin ole edes älynnyt että voisi itsekkin käyttää.. Makuna greippi-minttu, sekin oli alunperin menossa siskolle mutta sosialisoin meille :) Saapahan nopeammin taas tilata uusia makuja, kun makumaailma on merkillä mainio.



Tahnat sisältävät luonnollisia ainesosia, runsaasti ksylitolia, eivätkä ne sisällä haitallisia keinotekoisia ainesosia. Fluoriakin on vain 4-6-vuotiaiden tahnoissa, koska silloin hammaskiille kovettuu. Sen vahvistamiseen taarvitaan juurikin fluoria. Aikuisten ja vauvojen tahnoissa fluoria ei sitten taas ole. Suosittelen!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Höpö höpö ton kiilteen kovettumisen kanssa!
Kyllä kasvavat pysyvätkin hampaat tarvitsevat (6-12 vuotialla) fluoria ja vielä maitohampaita enemmän.

Suositeltu fluorimäärä on 1500ppm vaihdutavaiheen hamapaille ja aikuisille. Leikki-ikäisten saantisuositus on 1100ppm.