lauantai 28. heinäkuuta 2012

Leilan leipomuksia, jotka syötiin rannalla

Tällä kertaa ei leiponutkaan Leila, vaan Laura, mutta Leilan ohjein :) Miun uusin villitys on Liviltä tuleva Leila leipoo-ohjelma.. Ruotsalaisen Leila Lindholmin resepteihin ei yleensä tule mitään outouksia, mitä täältä tuppukylästäkään ei saisi. Tuossa kai onkin yksi viehätyksen syy! :) Nuo ohjeet löytyvät myös Leilan kirjasta Pala kakkua- ja paljon muuta. Tilattu on, tulee kai joskus!

Kokeilua odottavia ohjeita on kymmeniä, mietinkin pitäisikö kokeilla kaikki kirjan reseptit läpi.. No, sen näkee sitten kun kirja tulee :) Tämänpäiväiselle uimareissulle tekaisin mukaan focacciaa (jota on pitänyt muutenkin kokeilla jo ties kuinka kauan..) ja mutakakkumuffineita.


Uimareissulla lapset kirmailivat onnellisina vedessä, mutta me karvanaaman kanssa pitäydyttiin jalkojen kastelussa :) Tuo Ainon Pomp de Luxin uikkari oli villi! Aivan ihanan mallinen :) Tiedän mistä ostamme myös ensi kesän uikkarit! Neitosesta tuli kuvia vaikka kuinka, mutta ukkelista ei.. Mokomasta on nykysin niin kauhian hankala saada kuvia, ja toisaalta kamera oli kädessä vielä kun hän ei ollut kaulaansa myöten vedessä :) Silloin nimittäin seisottiin itsekkin Saimaassa, ei toki kaulaa myöten..




Ei kommentteja: