lauantai 14. heinäkuuta 2012

Tuparit

Muutama viikko sitten maalattiin lastenhuone ja nyt se alkaa olla valmis. Tosin, jotain pientä vielä puuttuu.. kuten oikea matto ja taulut+toinen hylly seiniltä. Mutta ne ehtii :)

Meillä tykätään juhlia vaikka mitä kissanristiäisiä, ihan vain koska on ihana leipoa ja järjestää pikku kekkereitä :) Niinpä tänään oli vuorossa lastenhuoneen tuparit :D Ja vieraita oli huimat kaksi: isäni, joka maalasi kanssamme huoneen (+teki sata muutakin asiaa) ja siskoni :) Otso esitteli innoissaan huonetta, ja joimme samalla kuplajuomaa (ihan vaan Pommacia).






Tottakai tupareissa piti olla myös jotain syömistä, kuinkas muuten. Jääkaapissa odotti käyttöä Arlan Raparperi-mansikkarahka, joka päätyi juustokakkuun. Sisko koristeli vielä tuoreilla mansikoilla.


Tulipahan todistettua sekin ettei Aino, jonka lempparia telkkarista on tractor pulling, viihdy mekoissa. Päälle vedetty mekko yritettiin heti repiä irti, sama on käynyt lähiaikoina kaikkien vähänkin helmaa sisältävien vaatteiden kanssa. Kiva! Mutta en aio luovuttaa, tuohon pikkuihmiseen saa tyttömäisyyttä vain vaatteilla, joten niitä mekkoja pidetään :) Ainakin vielä hetkinen kun voin itse pukeutumiseen vaikuttaa.




Ei kommentteja: