tiistai 31. heinäkuuta 2012

Viimoinen päivä vapauden

Nyt se on loppu, meinaan kotona lorviminen! Kolme vuotta, ja vähän yli, sitä ihanuutta kesti. Lapset kävivät jo eilen ja tänään harjoittelemassa hoitopaikassa puolikkaat päivät, mutta huomenna ovatkin sitten kokonaisen päivän.. Jaiks! Otsollehan paikka on jo tuttu, mutta Aipulle kaikki oli uutta. Paitsi hoitotäti, jota näki koko kevään veikan hoitopäivinä.. Aamupäivät olivat menneet hyvin, reippaiksi kehui molempia ja Ainon pottailuinto sai myös kehuja. :) Heillä onkin pehmeä lasku kun ovat tämän viikon ainoat, ja ensi viikollakin heitä on vain kolme. Aika tuuria!



Hoitokassi odottaa vielä pakkaamista, tällä hetkellä hoidossa on Otson vanha pikkureppu. Ensi viikolla sitten.. Mietin hetken jos toisenkin minkälaiset (käytännöllisyys oli siis halusessa) reput heille hankkisin, mutta keksin lopulta hyödyntää kesällä vähälle käytölle jääneen Emmaljungan hoitolaukun. Parempi laittaa sen hintainen (lue:kallis!) kassi käyttöön kuin makuuttaa sitä turhanpanttina kaapin perukoilla :) Ainakin rojut mahtuu hyvin! Seuraavaksi onkin mietittävä kassin sisältö, mitä sinne tarvitsee.. No sen voi hoitaa viikonloppuna.

Oma reppu on "pakattu" eli lätkäisin kalenterin ja penaalin sinne :) Mitäpä muuta sitä ekana päivänä tarvitsee?! Ai, vesipullon! Ja ehkä kameran, ihan varmuuden vuoksi vain.. Kalenteriostoksilla kävin eilen, huh mitä hommaa. Ei meinannut löytyä The Kalenteria, eikä siis löytynytkään. Tuo ostettu saa luvan toimia :) Ostin samalla muutamia muita koulutarvikkeita, kansioita löytyi vintistä kaksin kappalein- toinen lukioaikainen ja toinen muistaakseni puupalikkakouluajoilta.. Nostalgista! :)


Mutta nyt on lähdettävä harkitsemaan nukkumaan käymistä, aamulla arki koittaa todenteolla kun koulu alkaa jo klo 8! Yäk.

Ei kommentteja: