sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Suuressa maailmassa

Huh! Viikonloppu meni nopeasti, reissussa suuressa maailmassa Etelä-Suomessa :) Eka yökyläreissu tällä kokoonpanolla (joo,ei paljon matkustella).. Automatkatkin sujuivat odotuksiin nähden hyvin, Ainon hermot on olemattomat, eikä veljellään paljoa sen paremmat (keiltä lienevät perineet moiset..). Onneksi auto on ilmastoitu ja kyläpaikassamme, Ainon kummeilla, oli ihanan viileää :)

Tuolla pk-seudulla tai sen tuntumassa asuu reilusti tuttuja ja sukulaisia, mutta tällä kertaa otimme kylmästi linjan ettemme juokse ympäriinsä vaan keskityimme majapaikassamme olemiseen ja siellä olleeseen seuraan :) Liika juokseminen ja aikatauluttaminen aiheuttaa ainakin miulle vain turhaa ressiä, ja sitähän halusimme lomallamme välttää! Niinpä me syötiin, ulkoiltiin (sen mitä kuumuudessa Otso jalkamiehenä jaksettiin), vierailtiin Ikeassa (voisin muuttaa sinne), syötiin ja leikittiin. Ai, ja mainitsinko että syötiin, Hyvin ;) <3



Ainut suunnitelmamme eli Korkeasaaren reissu jäi toteuttamatta, lauantaina oli todella hikistä ja kosteaa. Lisäksi iltapäivästä satoi vettä.. Mutta miesväki (Aikku voidaan laskea miehiin, kiinnostus päriseviä koneita kohtaan on suunnaton) paikkasi tämän vajeen käymällä Hennolan kotieläinpuistossa. Otso oli heti kanojen jälkeen kysynyt milloin pääsee keinumaan ja siskoa oli kiinnostanut lähinnä traktorit :)


Tällä välin me naiset,vai kuulinkohan jossain vaiheessa version tytöt, käytiin Sellossa shoppailemassa :) Polarn O.Pyretin alesta löytyi muutamia ihania juttuja, heti ekaksi, ja löytyihän sitä jotain itselleenkin. Varsinkin jegginssien (vai mitkä lie farkkurikoot olikaan) sovitus oli Ihanaa tällä säällä :D Kiitos shoppailumatkasta!


Isin toivomia tyttövaatteita kummeilta :)
Reissussa oli ihanaa, mutta ihana oli myös palata kotiin, tuliaisina suloisien karvakaverien(kissojen)karvoja ja yliväsyneet lapset! :) Ainut vain, että täällä oli odottamassa ne kaikki ennen lähtöä tekemättä jääneet hommat.. No, hoituuhan nekin aikanaa! Ja huomenna halkohommiin. :)


Ei kommentteja: