keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Päivä aurinkoinen

Aurinko on palannut! :) Mitäpä sitä siis sisällä kökkimään kun saa taas olla ulkona vaikka koko päivän.. Lisäksi tahdon viettää mahdollisimman paljon mukavaa laatuaikaa lasten kanssa ennen kuin he keskiviikkona (päivällä vajaa viikko enää aikaa!!! Apua, paniikki.) menevät hoitoon ja minä kouluun. Ja lapsethan tykkäävät olla ulkona..


Lisäksi Otso on todella innostunut potkuttelusta potkupyörällään, joten piuailtiin ympäri kyliä ;)


Välipala haettiin kaupasta (äiti ei tajunnut leipoa aikaisemmin, jotta oltaisiin saatu tuoretta evästä..) ja kipiteltiin lähileikkarille syömään. Siis eihän tässä mitään ihmeellistä ole, lapset olivat kuitenkin innoissaan :) Varsinkin mehu taisi olla melkoinen hitti, meillä kun ei pahemmin mehua juoda. Ja tietysti Otso valitsi sokerimehun, uh!, mutta en käynyt inttämään vastaan tälläkertaa :) Ja pullaahan pitää olla, näin sanoi aina isotätivainaamme :D Pitkään olikin joku pullaton vaihe, mutta eilen tädillä syödyt maailman parhaat pullat laukaisivat hillittömän himon, jota ei luultavasti pitele mikään!




Viikonlopulle on vielä suunnitteillä piknik omalla porukalla, ennen kuin arki todella koittaa.. Ja mielessä pyörii vain yksi ajatus: mihinkä soppaan sitä lusikka onkaan tullut laitettua!

Ei kommentteja: