maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sataa sataa ropisee..

Ulkona on satanut lähes taukoamatta, paino sanalla lähes.. Aamupäivästä nimittäin aurinkokin erehtyi vähän pilkottamaan pilvien takaa! Sademittari näytti aamusta vuorokaudessa tulleen 18mm vettä :) Eipä voida tänä kesänä vouhkata kuivuudesta..


Varhaisnuorten leireillä viettämieni Monien kesien aikana tuli tutuksi sanonta: ei ole vääränlaisia ilmoja/säitä, on vain vääränlaisia varusteita. :) Tuo pitää kyllä niin paikkansa!! Ulos voi mennä säästä riippumatta, ja meillä mennään. Myönnän, aina ei todellakaan huvittaisi repiä lapsille kurapukuja päälle ja itselleen myös, mutta on se raikas ilma ja lasten riemu sen arvoista.. Lisäksi sade tai mieluiten sateenjälkeinen aika on parasta lenkkiaikaa, eniten happea ja vähiten ihmisiä :)

Nuo Ticketin Rubber Rainit ovat todella olleet hintansa arvoiset!! Mistäköhän saisi itelleenkin noin pätevän kurapuvun!? :) Fjällrävenikin otti viime syksynä ja petti :( Ulkona Aino keskittyi lähinnä lammikoissa litsittelyyn ja Otso saippuakuplien puhalteluun :) Ainolla on muuten lähes poikkeuksetta ulkona ollessa kädessään lapio, mikä lie pakkomielle?!




Iltapäivästä käytiin sateen lomassa vihdoin katsomassa suihkuvettä, kuten Otso noita keskustassa olevia suihkulähteitä (vai mitä lie ovat) kutsuu :) Pienen miehen ilot <3


 

Ei kommentteja: