maanantai 30. huhtikuuta 2012

Ilmapalloja ja saippuakuplia..

Ihana, aurinkoinen vappu! Tai huomennahan se vappu oikeastaan on, mutta meillä sitä vietettiin tänään :) Juhlintaan kuului ystäviä, hyvää ruokaa ja kuplivaa juomista! Ehkä vähän ilmapalloja ja saippuakuplia.

Nauratti koristeluita, eli ilmapalloja ja serpenttiinejä laittaessa meidän "vuoden juhlien seinä".. Yhdellä seinällä killuu siis edelleen (joo, tiedetään joulu meni jo..) joulukortit, vitriinin päällä on virpomavitsat ja muutama pääsiäiskoriste ja nyt sinne oli pakko laittaa myös pari ilmapalloa :) Siellä ne töröttää kaikki sulassa sovussa. Ehkä vapun jälkeen olisi jo korkea aika siivota nuo kaikki tuolta.. Mm. Kuva on huono! Kamera tilttas, voi kuinka miun tuuria. Otso sai Tiimarista Äng (vienosti särähtävä r)i Böödsi-ilmapallon :) Olisihan tuo ilmankin pärjännyt, mutta äiti tahto!


Ihanaa auringonpaistetta tuo taivas tänään meille jakoi. Lapset saivat tulijoilta saippuakuplapurkit (miten niitäkään ei ole ite tullut tajuttua?!) ja Otsosta oli ihanaa puhallella kuplia (ja tietysti kaataa ne saippuavedet päällensä, maahan kumartuessa ja lopussa muutenki, miksi?!). Tytöt tuntuivat tykkäävän kuplien katselusta, ja samoista leluista tai lähinnä niistä taistelusta :) Ihania taaperoita!


Syömistä oli taas riittävästi eli paljon, niinkuin aina tässä seurassa (ja sehän Ei ollut valitus!).  Nam! Munkit mummon tekemiä ja sima kaupasta (Marlin juhlasima toimii!), ehkä ens vuonna teen taas ite ylikäynyttä simaa ;)


Loistavan päivän kruunasi Otson lausahdus sängyssänsä oven takaa kuultuna: "Mie täs vähän lauloin, mut sit mie sanoin et nyt saa laulu riittää." :)

Ei kommentteja: