keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ihanuuspostia

Postisetä irvisteli tunkiessaan paketteja postilaatikkoon. Vaan minäpä hihkuin niitä avatessani! :)

Skidistä tuli kolme Villervallan pipoa kevääseen, keltaiset marakatille ja sininen Oopelille. Ihania! Ehkä tuo kaksi on Aipulle vähän liikaa (pakko oli ottaa kun olivat niin koukuttavan värisiä), mutta poikasellekkin tulossa vielä Meandi:n traktoripipa.. Vaihtoehtoja täytyy olla, onhan noita vielä joitain vanhojakin tuolla kaapin perukoilla ;)



Maanantaina oli Lastenpuoti Kuplassa Småfolkit alessa, ja sieltä saatiin poikaselle suloinen kissapaita (esittellessäni sitä muljautteli vain silmiään, kiva!) sekä omppuiset simmarit. Tosin, nuo uikkarit on kuitenkin vielä turhan reilut tänä kesänä.. Fb-kirppiksiltä tuli myös muutama paketti, Liandlon tunika ja Villervallan ruokalappu (niitä menee kun marakatti opettelee syömistä itse, jeejee!). Pieni, möhömahainen mannekiini pilkkuhaalareineen tuli kuvausavuksi esittelemään tulleita ihanuuksia :) Oli vain niin innokas etten meinannut saada vaatteita takaisin kun jonkun ehti napata!


Nyt on hyvä jäädä odottelemaan vielä tulevia paketteja :) Ja postisetä kiittää! Pitää vissiin viedä pussillinen pullaa joku päivä postilaatikon päälle odottelemaan työnraskaanraatajaa :)

Ei kommentteja: