sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Partyparty

Huh! Kyllä juhliminen on rankkaa. Ja, tällä(kin) kertaa oli kyse lastenjuhlista kera lähimpien, ihanien ihmisten! :) Vieraita kävi läpi vkonlopun, en ehkä edes jaksaisi kaikkia vieraita samana päivänä. Ja näin saa keskittyä jokaiseen kävijään erikseen :) Lahjoiksi tuli tarpeellista, mitään turhaa härpäkettä ei paketeista kuoriutunut, ihanaa! Tulihan sitä huhkittua kyökinkin puolella. Hassua muuten miten "pakkoraossa" tulee joskus olo etten jaksatahoviiti, kun taas ihan muuten vaan leipomista jaksais vaikka joka päivä :)

Tarjottavaksi pöytään päätyi suolaista piirakkaa (paitsi aamulla lapsivieraille cocktailpiirakoita, kävi samalla omasta aamupalasta), sitruunalakumuffineita / pikkuruisia suklaamuffineita ja Herra Tossavaisen muotoisia pipareita (joita kukaan ei suoriltaan tunnistanut, yllättävää!).
Sekä Tietysti kakkua!! :) Kakkua ei saa unohtaa missään tapauksessa juhlista ;) Tällä kertaa innoittajana toimi Peppi Pitkätossu, johon idea tuli siskoni kanssa Joensuusta lapsille lähetetystä kortista ja onhan tuo meidän marakatti melkonen Peppi voimineen kaikkineen :) Miun Piti tehdä maailman vahvin tyttö kavereineen marsipaanista, mutta siitä ei tullut kuin ilotytön (jep! ei ihan lastenkakun materiaalia..) näköinen teos, joten turvauduin noihin kaupan valmiisiin hahmoihin :D Samalla ne jäävät leikittäväksi kotiin! Harmi vaan että noissa kuvissa se muovi-Peppikään ei näy ( ja kakku on muuten tarkoituksella kellallaan ;))


Vaan päätimpä ikuistaa itsenikin juhlahumun keskellä, näköjään hyyvin pölyisen vedenkeittimen kyljestä ;) Tuo päälläni oleva H&M vaalea kietaisunuttu on ihan lemppari! Juhlakalulla on päällään Me&i pususammakko-tunika (pinkkiä, tiedän! Mut isukki valitsi) ja päässä mummon tuoma panta, eli sukkanauha miltä se miusta näyttää :) Ompahan pieni mittamieskin onnistuttu saamaan kuvaan työn touhussa :)


Onneksi seuraavat järjestettävät pippalot on vasta heinäkuussa :) Ehtii hetken hengähtää!

Ei kommentteja: