sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kangasmaahan kadonnut

Voi kevät minkä teit!! Se nimittäin toi mukanaan toinen toistaan ihanampia kankaita.. Puraisi pienen tauon jälkeen taas ompelukärpänen, ja pääsiäisen aikaan onkin ompelukone laulanut :) Tuotoksista lisää myöhemmin..

Netti on pullollaan ihania kangaskauppoja ja muutama hetki tulikin hukattu niitä kolutessa. Tarjontaa tuntuisi olevan liikaa, mutta toisaalta on hyvä kun vaihtoehtoja löytyy. Harmittaa vain kun kaiken joutuu tilaamaan, oman kylän kangaskaupasta löytyy harvoin kivoja kankaita. Naapurikylässä on onneksi ihana, pieni kauppa. Mutta nettishoppailu on helppoa, ihan liiankin helppoa! :)

Ikasyrille oli ennen pääsiäistä tullut uutuuksiin ihanaa, keltaista luomuleijonajerseytä! No, tänään se sitten tuli ostettavaksi ja onneksi satuin (hah, koko vkonlopun kyttäsin milloinmilloinmilloin) osumaan paikalle oikeaan aikaan, sitä nimittäin piti saada :D Lähtötohinat pääsiäsruoalle saivat jäädä tilaushässäkän jalkoihin. Nyt on ihanuutta tulossa, huh. Kankaan on suunnitellut PaaPiin Anniina Isokangas.Mie ainakin tykkään, paljon!


Kivoja löytöjä tein myös Kestovaippakaupasta, josta bongasin apila- ja pilvitrikoota. En osaa päättää mitä väriä tilaisi, luultavasti useampaa! Hups. Keltainen on Ihana, tosin tällä hetkellä kaikki keltainen tuntuu kutsuvan :) Tuossa apilakankaassa oranssi houkuttaisi myös. Tunnen itseni, vatuloin hetken ja tilaan loppujenlopuksi kaikkia mitä tahdoinkin :) Sama juttu, lähes joka kerta!

Ei kommentteja: