maanantai 23. huhtikuuta 2012

Pyöräkärrillä katuja valloittamaan..

Viikonloppuna oli Prismassa asiakasomistajapäivät ja vihreällä kortilla sai rojuista -20% alen. Pyöräkärri oli ehdottomasti ostoslistassa (siis ei kyllä sen päivän kauppalapussa..), tosin olin vahvasti ajatellut joggermallia kun hyvin palvelleet tuplarattaat joutavat jo maailmalle. Hinta ratkaisi tässä asiassa kuitenkin melko paljon, sattui nuo alepäivät niin sopivasti! Niinpä meille saapui kärri merkkiä Jupiter. Aika vähän löytyi ko. merkistä tietoa, mutta ilmeisesti Prismojen oma tuote ja joskus aikoinaan Jupitereita oli enemmänkin liikkeellä. Olin myös jostain näkevinäni että tähänkin malliin saa ostettua erikseen juoksupyöräsarjan.. Se meille siis, ehkä :)

Minäpä nohevana aloin kasaamaan kärriä autotallissa, ei siinä mitään kun ihan helppoahan se oli. Kunnes.. oli aika asentaa rengassuojat. Noh, otin toisen käteen ja aloin laittaa sitä paikalleen, vaan eipä se yltänytkään sinne kuuluviin reikiin. Eikä ihme, meidän pakettiin oli tehtaalla pakattu liian lyhyet putket! Just niin tätä nykyistä tuuria.. Onneksi Prisma auttoi nopeasti ja saimme samantien oikeanmittaiset putket. :)


Illalla piti käydä vielä mokomaa härveliä testaamassa, ja fiksuna tyttönä tottakai kirmasin kaikkine taakkoineni märälle hiekkatielle!! Meinasi loppua niin usko kuin kuntokin :D Asfaltilla kulki onneksi hyvin ja mutkatkin alkaa pikkuhiljaa onnistumaan :) Otso-reppanalla oli vähän reilu kypärä päässä ja näki tuskin mitään koko reissun aikana. Se on siis suunnattava myös kypäräostoksille, Otson oma ja sopiva kypärä oli nimittäin siskollaan lainassa..


Olipahan melkoista taas tunkea päähän tuo polkupyöräilyhattu, eli siis kypärä :) Mutta olemma tehneet aikoinaan periaatepäätöksen ettei lasten kanssa pyöräilemään ole asiaa ilman pottaa! Ja pitäisihän se muutenkin pitää päässä, ihan omaksi turvaksi! Täytyy vielä hetki harkita jääkö kärri Jopon perään vai olisiko mummon vanhalla Helkamalla kuitenkin keveämpi polkea.. Mm.

Ei kommentteja: