tiistai 10. huhtikuuta 2012

Rapatessa roiskuu..

Taisin saada raitisilmamyrkytyksen tämänpäiväisillä ulkoiluilla :) Mutta, on tämä olo sen arvoista!

Aamusta tallusteltiin lähikauppaan maito-ostoksille, sen kulutus on noussut räjähdysmäisesti marakatin saatua maitolupa :) Samalla reissulla jäätiin poikasen toiveesta läheiselle leikkikselle keinumaan. Koko talvena ei ole oikein päässyt, ja voi sitä riemua kun nyt on muutaman kerran käyty! Onneksi hanki kantoi edelleen hyvin, ei tarvinnut itsekkään polvia myöten lumessa kahlata :)

Päikkärien jälkeen jatkettiin ulkoilua ja mihimpä muualle sitä taas mentiin kuin leikkarille. Päälle valittiin onneksi poikasen kanssa upouudet Ticketin Rubber rainit, oli muksut nimittäin sisälle tullessa semmoisia Rapa-Roopeja että huh! :) Otsonen oli saanut ujutettua ravat myös takin sisäpuolelle, selästä.. Mikä ihme noissa vesilammikoissa vetää puoleensa? Noh paraskin sanomaan, kiehtoo ne edelleen miutakin ;) Ja tuo meijän piha on yhtä kuravelliä, kiva!


Keväällä on tullut liikuttua harmittavan vähän, siis lasten kanssa on käppäilty mutta lenkkeily on jäänyt. Kai sitä on tullut syytettyä liukkautta ja loskaa!? Ilma oli vielä illalla ukkelin tultua töistä niiin ihana että lenkkareita oli lähdettävä ulkoiluttamaan. Mp3 täynnä sopivaa musiikkia (lue: Anttia) siivitti miut jopa juoksuun, pitkästä aikaa. Huomenna sitä tietää kipitelleensä :D Jospa tästä saisi taas jonkun pysyvämmän kipinän! Syksyllä sit jumppaan, näin on sovittu. :)


Ei kommentteja: