torstai 19. huhtikuuta 2012

Saabistin vaimoksi kertaheitolla..

Totaalinen ikävä iski Joensuussa entistä hetkellistä, ja kai aina henkistä kotikaupunkia kohtaan! En ois millään halunnut lähteä pois. Käytiin kera ukkelin tänään siellä nimittäin shoppailemassa, ihan kahestaan. Ihanaa! Toinen meistä osti auton ja toinen muutaman ale-lastenvaatteen! Varmaan vaikea arvata kummalle kumpaa ;)

Minua ei tuo renkaiden potkiminen jaksanut kiinnostaa, ja myyjäpoikanen lähes rouvitteli (oonko mie NIIN vanha muka?!), joten koeajatin itseni kaupungille. Name it:llä oli jotkut Go Bananas alepäivät, paljon tuotteita -50% ja jotain -70%. Karvanaaman hioessa autokauppojaan oli hyvää aikaa tutustua tarjontaan, tuntui vaan ettei paljon mikään iskenyt. Tosin, ei kyllä oikein säväyttänyt tänään muidenkaan kauppojen tarjonta eli vika oli minussa :) Jokatapauksessa Otso sai keltaisen teepparin ja Aino muutaman pitkähihaisen paidan sekä neulenutun syksyä ajatellen. Joukossa oli myös Organic cottonia, kivaa! Yritän ostaa lapsille kaikkea tasapuolisesti, ja nyt jäi melkein harmittamaan kun tyttö sai isoveljeään enemmän.


Muuten lähinnä haahuilin katuja ja katselin ihmisiä eli näytin siis varmasti todella hölmöltä! Mutta ei se haittaa, olin todella onnellinen :) Lisäksi sain rutkasti laatuaikaa kahden ukkelin kanssa, ja käytiin syömässä hyvin! Tosin, meidän on Pakko pitää reissussa verensokeri tasaisena, muuten nahistelemme :) Hassua muuten miten kaupunki on miinoitettu maksullisilla parkkipaikoilla, ei sitä tullut ajatelleeksi siellä asuessani kun en autolla liikkunut!


Pitihän sitä myös käydä Punnitse&Säästä-puodissa. Sitä kun ei ihan vielä meidän huudeilta löydy, tähänkin tosin pitäisimän tulla korjausta lähitulevaisuudessa :) Tuo paikka on vienyt sydämeni! Tänään matkaan lähti ihmeen vähän herkkuja itselleni, muille kyllä. Tutustuin kyseiseen kauppaan siskoni ollessa moisessa harjottelussa joskus aika monta vuotta sitten :) Kaupan idea myydä irtotuotteita on ihana, tykkään kovasti!


Ai, ja se kottero joka mukaamme lähti.. Ihan jees, aika kivan värinen! :) Palasin juurilleni muutama vuosi sitten, ja nyt palattiin lapsuuteni automerkkiinkin, tykkään.

Ei kommentteja: