sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Suloinen sunnuntai..

Kun päivän suunnitelmat muutenkin muuttuivat, oli ajatuksena viettää kiva ja rento päivä perheen kesken. Noh, rennosta en tiedä.. Marakatti oli suurimman osan päivästä pahalla päällä kuin peikko. Eipä tuossa isoveljenkään aamupäivän tuulessa ollut kehumista. Mutta joka tapauksessa päivä vietettiin omissa oloissa ilman kiirettä :)

Sunnuntai startattiin kuitenkin ulkoilulla pilvisessä ja tuulisessa, mutta raikkaassa kevätsäässä vesilammikoissa hyppien. Ihanaa oli muuten, mutta ne hemmetin lumen alta ilmestyneet KOIRANKAKAT tiellä alkaa ottamaan päähän enemmän ja enemmän. Ärch! Karvanaaman mentyä kotiin formuloimaan kera marakatin, me Otson kanssa mentiin keinumaan, ihan vain vaihteeksi! :) Nuo kurapuvut oli kyllä loisto-ostos!


Lasten uinuessa kauneusuniaan oli hetki aikaa olla rauhassa, sekä pestä pyykkiä! Miten sitä vaatetta olikaan päässyt kertymään taas karmeat kasat?! Mie tykkään pyykkäämisestä, yleensä. :) Viikkaaminenkin on ihanan terapeuttista, varsinkin kun yleensä silloin saa olla Yksin ja heittää aivot narikkaan (no, sitä tapahtuu kyllä alvariinsa muutenkin)! Vaikka tempperamenttinen (keneltäköhän lie sekin peritty?!) tyttäremme ei kovin ihmeellisiä unia nukkunut syystä tai toisesta, ehdin silti hetken kököttää ukkelin kainalossa pyykkihommien ohessa.


Siskon kissamuruset, tai ainakin toinen karvakasoista yllätti tänään totaalisesti. Antoi nimittäin lasten tulla lähelle ja silittää! Kisuset eivät ole olleet lastemme ylimpiä faneja, vaikka heitä kiusaamaan ei mukuloilla ole ikinä ollut asiaa. Tänään vanhempi kissarouva antoi jopa marakatin silittää itseään, ja voi sitä 1v. iloa kun Vihdoin sai koskea kissaan :D Ja tietysti siitä huiskivaa häntää olisi ollut ihana kokeilla.. 

Tottakai päivään sisältyi myös leikkimistä, ja ehkä ihan vähän riehumista :)


Mutta miksi huomenna pitää jo taas olla maanantai?!

Ei kommentteja: